De tre største boligtrends i 2022

Dette indhold er sponsoreret.

Hvis du er nysgerrig efter at vide hvilke boligtrends, der kommer til at indtage danskernes hjem i 2022, så er du kommet til det helt rette sted. Der findes nemlig en masse nye boligtrends i 2022, og denne artikel vil zoome ind på de tre største. Det er selvfølgelig ikke sådan, at de dominerende trends i 2021 ikke længere har berettigelse, men der er kommet en masse nye strømninger til. Vil du lade sig inspirere af de nye trends, kan du læse med herunder.

De grønne nuancer 

Sidste år var det de rolige og harmoniske jordfarver, der dukkede op i danskernes hjem, men i år er det særligt grøn, der er populær blandt danskerne. I 2021 var det den støvede grønne farve, der hittede på væggene, mens det i år er åbnet op til at være alle nuancer af grøn. Mange mennesker får allerede farven ind i boligindretningen i form af planter, der så småt har vundet indpas i boligindretningen. Grønne planter har særligt fundet vej ind i stuen, hvor det naturlige look skaber en afslappet og åben stemning. Men det er ikke kun i form af planter, at den grønne farve har gjort sit indtog i danskernes hjem. Det er blandt andet blevet meget populært med møbler i grønne farver, og her er det særlig populært med den grønne sofa, der fås i mange nuancer. Klik her, hvis du leder efter en grøn sofa til at pryde din stue.

Dørkarme og træværk i vilde farver

Som nævnt var det de rolige og harmoniske farver, der trendede i 2021. 2022 lader til gengæld til at blive de vilde farvers år. Selvom der var flere af de modige boliginfluencere, der allerede i 2021 malede deres dørkarme og træværk i mange flotte og vilde farver, var det som om, at danskerne stadigvæk var lidt forbeholdne. Det lader dog til, at denne trend nu har fundet sin vej ind i landet, og der er flere, der er begyndt at male deres dørkarme og paneler i vovede farver, som bringer en masse liv og glæde ind i hjemmet.

Shiny metal 

Shiny metal eller “sølv” var alle vegne i slutningen af 90’erne og i begyndelsen af 00’erne, men så var det som om, det langsomt forsvandt ud af de danske hjem. Nu er det på vej frem igen, og hvis du gerne vil bringe shiny metal ind i dit hjem, kan du eksempelvis gøre det gennem tilbehør såsom lamper og vaser, og vil du gå hele vejen, kan du også købe et sofabord i det skinnende metal.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *