Du kan spare på den årlige varmeregning med hulmursisolering

Dette indhold er sponseret

Bor du i en ældre bolig? Ældre boliger har ofte et højt varmeforbrug, da boligen ikke er lige så godt isoleret som nye boliger. Der er mange familier som undersøger hvad de kan gøre for at spare på den årlige varmeregning, da den hurtigt kan blive dyr. Nogen vælger at få skiftet hele deres varmeanlæg i forbindelse med renovering, men det er ikke alle som har råd til dette. Heldigvis er der andre tiltag du kan gøre og fortsat spare penge på varmeregningen. Det er muligt at investere i hulmursisolering således, at du stadig kan spare penge. 

Hvad er hulmursisolering?

Hulmursisolering går ud på at der bores et hul i ydervæggen, så der kan blive monteret efterisolering. Ofte puttes der granulat ind, som er med til at holde på varmen i boligen. Hulmursisolering er en billig metode til at kunne spare på varmen. Efter ca. 30 år vil isoleringsevnen være halveret, hvilket betyder, at det her igen er værd at få boligen hulmursisoleret igen. Kontakt en lokal fagmand, så du kan få et godt bud på hvad det vil koste at få hulmursisoleret din bolig.

Mange fordele 

Der er mange fordele ved at investere i hulmursisolering. Det er en billig metode til at kunne spare på varmen, hvilket er noget de fleste familier vil sætte stor pris på. Den årlige varmeregning kan hurtigt blive dyr, hvis der er sprækker i murværket som er med til at varmen suser ud af boligen. Samtidig kan du få efterisoleret din bolig, så ydervæggene er endnu bedre beskyttet mod vejr og vind. Det er meget forskelligt hvor meget den enkelte familie kan spare på den årlige varmeregning. Det kommer helt an på hvor mange ydervægge der bliver isoleret samtidig med hvor tyk et lag isolering der bruges.

Find et godt tilbud 

Der findes mange dygtige murerfirmaer som kan give dig et godt tilbud på hvad det vil koste at hulmursisolere din bolig. Det er en god ide at få vedkommende ud så I sammen kan finde ud af hvilke ydervægge der er nødvendige at efterisolere. Ud fra dette kan du som kunde også få en så præcis pris som mulig, da fagpersonen kan stå og vurdere arbejdsopgavens omfang. Du kan altid indhente priser fra flere virksomheder hvis du gerne vil have en ide om hvad prisleje arbejdsopgaven ligger indenfor. Kom godt i gang med processen, så du kan begynde at glæde dig til at spare penge årligt på varmeforbruget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *