Klar til nye byggeprojekter?

Dette indhold er sponsoreret

Er det ved at være tid til at få skiftet de vinduer, som har været utætte i en længere periode? Har du huller i taget, som trænger til at blive repareret? Eller måske skal det gamle og slidte gulv udskiftes med nye, lækre brædder? Uanset hvilken håndværksudfordring du står over for, så kan Bygtotal – tømrer Østerbro hjælpe. 

Godt håndværk  

Bygtotal er et tømrerfirma på Østerbro, som har mere end 40 års erfaring inden for bæredygtigt håndværk. De ansatte består udelukkende af faguddannede og dygtige tømrere, som kan deres håndværk og er klar til at hjælpe dig med lige netop dit byggeprojekt. Opgaverne kan være små som store inden for blandt andet gipsarbejde, vægge og lofter, tagarbejde, gulvlægning og udskiftning af døre og vinduer. Du har altid mulighed for at kunne følge med i dit projekt, da Bygtotal løbende giver dig et overblik over, hvordan byggeriet står til, og de leverer altid håndværkerydelsen til den aftalte tid. Bygtotal er geografisk mobile og kører selvfølgelig ud på Østerbro, men også ud til resten af Sjælland.

Medlem af Byg Garanti 

Du kan føle dig ekstra tryg i dit byggeprojekt ved Bygtotal, da tømrerfirmaet er medlem af Byg Garanti. Dette sikrer, at man får arbejdet gjort ordentligt af sine håndværkere. Byg Garanti går ind og dækker kundens tab som følge af fejl og mangler ved et håndværksarbejde. Dækningen, som Byg Garanti tilbyder, er op til 150.000 kr. inkl. moms pr. byggesag. Det er derfor en fordel at vælge sin håndværker ud fra, om de er medlem af Byg Garanti, da dette giver en ekstra ro maven, når man står og skal til at investere i et byggeprojekt. 

Hvad koster en håndværker? 

Prisen på et håndværks- eller byggeprojekt kommer helt an på, hvad der skal laves, og hvilke materialer der skal bruges. En byggeplan er typisk unik og skræddersyet efter netop de behov, som du som kunde ønsker at få dækket. Det kræver derfor en snak med håndværkeren, om hvad der skal ske i byggeprojektet. Her står Bygtotal altid klar til en gratis og uformel snak om dit byggeprojekt og kan derefter give dig et uforpligtende tilbud. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *